Egyéb kategória

55 és még sokkal több dolog, amit egy nő megtanulthat a divatról

Két évvel ezelőtt, a 34. születésnapomon összegyűjtöttem, mennyi mindent tanultam meg az öltözködésről, a divatról és a stílusról. Most benneteket kértelek meg hasonlóra.

vous - 2019.01.22.
55 és még sokkal több dolog, amit egy nő megtanulthat a divatról

Akkor még a tojáshéj ott volt a Holy Duck! blog fenekén, csak az ősolvasók találkoztak a bejegyzéssel. Ma már olyan sokan vagytok a kacsamama (jómagam) szárnyai alatt, hogy úgy gondoltam, megkérdezlek benneteket is: hány évesek vagytok, és mi az a legalább egy dolog, amit ennyi idő alatt nagyon megtanultatok a stílusról, divatról, öltözködésről.

Olvassátok el azt a cikket is >>> 34 dolog, amit 34 év alatt megtanultam az öltözködésről, a divatról és a stílusról

A blog Instagram-oldalán 55 kommentet kaptam, de ennél jóval több dolgot tanultatok meg. Köszönöm, hogy ilyen sokan kommenteltetek, ezúton is köszönöm a sok születésnapi köszöntést!

A praktikusság előrébb van a csinosságnál

@rita.halasz
A szettben gondolkozás, és hogy az öltözködésben ugyanúgy, mint a művészeti alkotasoknál, az arányokra, a ritmusra, a kontrasztokra kell legjobban figyelni.

@rekaba11 (egy hónap múlva 35)
Amit megtanultam, hogy a kevesebb, több. Már nem veszek meg olyan ruhát, ami nem az én színem vagy fazonom, csak mert beleszerettem. Valamint, hogy a nude magassarkú alapdarab.

@ungon_berken (26)
2-3 éve jöttem rà, hogy túlvásárlok a fast fashion üzletekben, és a saját stílusomat próbálom elnyomni mások véleménye miatt… Pedig azelőtt nagy turkálós voltam, és nem álltam be a sorba. Mint kiderült, akiknek igazán fontos most már a véleménye számomra, különösen szeretik az öltözködési szokàsaimat, így a lelki fejlődésem látszik meg igazán a ruhatàramon.

@pontapillanat (42)
Màr fiatalként is inkább teremteni szerettem a stílust, mint követni a trendet. Emellett néhány éve az is fontos, hogy utána tudjak nézni, ki készítette azt a kiegészítőt, mit làtok-érzek, milyen ember ő.

@katakondas (29)
Kellett idő hogy rájöjjek: ha egy dologban nem érzem jól magam a bőrömben, azt nem kötelező hordani csak azért, mert divatos.

@kovacs_muhely
A praktikusság előrébb van a csinosságnál. (Nem ciki a sapka, sál, kesztyű, harisnya.)

Olvassátok tovább a cikket ide kattintva >>>

Ajánlott cikkek