Egyéb kategória

Így jár az, aki egy héten át csak mogyorókrémet eszik

A Nutella finom, és egy értelemben függőséget okoz. Ám messze nincs meg benne annyi tápanyag, hogy túl gyakran fogyasszunk belőle.

vous - 2019.01.26.
Így jár az, aki egy héten át csak mogyorókrémet eszik

David Allegretti, a Vice újságírója kipróbálta, milyen lehet egy egész héten át csak mogyorókrémet enni. A 66 kilós férfi az első napot nagyon élvezte: megevett egy egész üvegnyi mogyorókrémet, és nagyon jól érezte magát. Semmi gondja nem volt azzal sem, hogy másnap reggelire is ez a menü. Aznap még jó sok alkoholt is fogyasztott, aminek baljós színű hányás lett az eredménye. A testsúlya a következő napra több, mint egy kilóval csökkent, az emésztése romokban hevert, másnapos volt, dekoncentrált, éhes és fáradt. estére a mogyorókrém gondolatától is rosszul lett. A hét azonban folytatódott.

Objektum doboz

A testsúlya kicsit tovább csökkent, a Nutella pedig csak néhány órára adott cukorsokkot, egyébiránt David egyre betegebbnek látszott, és az emésztése sem állt helyre. Fázott és álmos volt, alig tudott dolgozni. Kollégái már nagyon aggódtak az egészségéért, de ő nem hagyta abba a kísérletet, bár az ágyból is alig tudott kikelni. Nem tudott bemenni az egyetemre, és dolgozni sem. Saját bevallása szerint az őrület határára jutott. Az utolsó előtti napon 63,5 kilót nyomott, ami tovább csökkent, mire az egyhetes kísérlet végéhez ért. David egy óriási sült sonkás szendviccsel ünnepelt, de megjegyezte, hogy a mögötte hagyott héten volt érzelmileg a legszélsőségesebb. 

Ajánlott cikkek