Egyéb kategória

2019 bőrápolási trendjei – A legjobb arcápolók

Ha nem is olyan gyors ütemben, mint a divat, de a szépségápolási trendek is évről-évre változnak. A jó hírem az, hogy azoknak sem kell lemondani az újdonságokról és a valóban hatásos termékekről, akik a "natúr" és "tiszta" kozmetikumokat részesítik előnyben, mert a biztonságos összetételű termékeket készítő márkák is lépést tartanak a fejlődéssel.

vous - 2019.01.26.
2019 bőrápolási trendjei – A legjobb arcápolók

Minden évben vannak olyan népszerű hatóanyagok, amelyek ugyan nem teljesen új felfedezések, de felkapottá válnak, és a fejlesztések jóvoltából olyan újdonságok születnek, amelyek az otthoni bőrápolást nagyon magas szintre emelik.

Összegyűjtöttem azokat a hatóanyagokat, amelyek idén minden profi márka termékeiben megtalálhatóak, és ha szemmel látható eredményeket vártok a bőrápolási rutinotoktól (különösen 35 éves kor felett), akkor érdemes kipróbálnotok őket. Minden hatóanyagnál találtok egy listát azokról a termékekről, amelyek most a legjobbnak és leghatásosabbnak számítanak a "tiszta" kozmetikumok között.

B3-vitamin – Niacinamide

A B3-vitamin vagy más néven niacinamide nagyon jó hidratáló és antioxidáns hatónyag. Népszerűsége amiatt növekszik folyamatosan, hogy hatékonyan kezeli a pattanásokat, mérsékeli a bőr faggyútermelését, és csökkenti a pórusok méretét is. Anti-aging készítményekben is fontos összetevő, mert serkenti a bőr kollagén termelését, és halványítja a pigmentfoltokat is.

Milyen termék tartalmaz niacinamide-ot? Milyen termékeket ajánlok 2019-re? Kattintsatok ide >>>

Ajánlott cikkek