Tökéletes sült krumpli és majonéz olaj nélkül, vegán változatban

Tökéletes sült krumpli és majonéz egészségesen, egyetlen csepp olaj nélkül

A sült krumpli attól igazán ropogós, hogy olajban sütjük, a majonéz pedig tojássárga, kevés ízesítő és sok olaj emulziója. Hogyan is lehetne mindezt olaj nélkül, sokkal egészségesebben, de ugyanolyan finoman elkészíteni? Nagyon is lehetséges, mutatjuk!

Nemcsak hogy egészségesebb, de vegán, vagyis tojás nélkül készülő majonéz, ráadásul teljesen zsiradék nélkül – ez az igazi álomrecept, amit a francia vegán blogger, LLoyd Lang fejlesztett ki, és egy nagyon látványos és jól követhető videóban osztja meg azokkal, akik szeretnek finomakat enni, de lehetőleg egészségesebben.

A krumpli fűszeres és kívül ropogós, belül krémes, a sütőben sül, a vegán majonéz selymes, könnyedén elkészíthető, ami puhább, lágyabb, úgynevezett selyemtofuval készül, ami nálunk egyelőre bioboltokban kapható, de pár kanálka vízzel a nálunk is szinte már mindenhol kapható pénztárcabarát tofuval is elkészíthető.

Tökéletes sült krumpli és majonéz olaj nélkül, vegán változatban >>>

Forrás:
Depositphotos