Egyéb kategória

Sztárdiéták: Margot Robbie fogyókúrája kérdéseket vet fel

Sorozatunkban már több hollywoodi sztár diétás módszereit tanulmányoztuk. Madonna,  Penélope Cruz, és Scarlett Johansson is egyedi receptek alapján tartja formában magát, de eddig nem találkoztunk vitatható megoldásokkal. Margot Robbie ebből a szempontból is különlegesnek mondható, módszerét csak bemutatjuk, nem ajánlanánk senkinek.

vous - 2020.11.04.
Sztárdiéták: Margot Robbie fogyókúrája kérdéseket vet fel

Az ausztráliai farmer lánya imád kiadósakat enni. Képes pillanatok alatt letolni egy egész hamburgert a kísérő sülkrumplival, miközben legurít egy korsó sört hozzá. “Nem vagyok a mértékletesség híve. Borzalmasan érzem magamat, ha nem ehetek. Nálam nem működik az, hogy salátát eszem minden nap és kétnaponta talán belefér egy pohár bor is az étrendembe” – mondta az Emirates Womannek adott interjújában.

De fontos események előtt ő is bekeményít.

Reggelire például áfonyás zabkását vagy zöld turmixot fogyaszt, ebédre sült csirkét barna rizzsel vagy makrélasalátát paradicsommal és uborkával. A vacsorája általában tonhalból és édesburgonyából, vagy zöldségraguból és rizstésztából áll a szigorúbb időszakok alatt.

A cikket ide kattintva olvashatjátok >>>

Objektum doboz

Ajánlott cikkek