Egyéb kategória

Fontos interjút tett tönkre a macska

A lengyel akadémikus és egykori antikommunista aktivista interjújának komolyságát saját macskája kérdőjelezte meg. A cica puszta megjelenésével tette hiteltelenné és mókássá a nagyon is komolynak szánt mondatokat. Tény, hogy nem árt alaposabb előkészítés az otthonunkban, esetleg a videós interjúk alkalmával, ha nem szeretnénk hasonló módon járni. Egy kulcsra zárható szoba ezekben az esetekben aranyat ér.

vous - 2019.02.05.
Fontos interjút tett tönkre a macska

Targalski éppen beszélt, amikor a macskája megjelent, és a nyakába mászott. A férfi elképesztő nyugalommal reagált a helyzetre – emeli ki a Newsmax

Objektum doboz

Az eset pont úgy hatott, ahogy a BBC riporterével történt interjú, amit a berohanó gyerekek tettek a nézők számára vidám élménnyé:

Objektum doboz

Ha otthonról dolgozunk, akkor bizony számolnunk kell azzal, hogy az épp otthon lévő gyerek, vagy a kutya, macska beleszólhat a munkánkba. Mielőtt akár telefonos, akár videós interjúba fognánk, vigyük el a csemetét a nagyszülőkhöz, szomszédhoz, vagy kérjünk meg valakit, hogy tartsa csendben az udvaron, vagy egy másik távoli szobában. Még ekkor is történhet valami, ami miatt  a gyerek hangosan üvöltve anyát kéri, de legalább kisebb az esély a kínos magyarázkodásra. A kutyát zárjuk el a kenneljébe, vagy vitessük el sétálni valakivel, mert igen hangosan tud ugatni, arról nem is beszélve, hogy a szemünk előtt kezd el tönkretenni valamit, mert pontosan tudja, hogy most nem tudunk odamenni. A macskák még ennél is home office-ellenesebbek, nyávognak, baleseteket okoznak, odahánynak elénk, vagy egyszerűen ráugranak a billentyűzetre, csak hogy felhívják magukra a figyelmet.

Címkék: #baki #tévéadás
Ajánlott cikkek