fürdőszoba

Fürdőszobai kiegészítők – stílus & praktikum!

Amikor az otthonszervezés során eljutunk a fürdőszobáig, mindig feladja a leckét. Meg kell küzdeni a fürdőszobai kiegészítők rengetegével, a kozmetikumok hadával és, ráadásul bármilyen tárolót is választunk, többféle szempontnak is meg kell felelnie. Bírnia kell a párát, a vizet, a hőmérséklet-ingadozást és a vízkövet. Továbbá legyen jól takarítható a higiénia végett, ráadásul nagyon jól tenné, ha időközben még esztétikus is lenne és a fürdőszobabútorhoz is illene…

Fürdőszobai kiegészítők: tartsd a minimumon!

Ha szeretnél egy rendezett, rendszerezett fürdőt, akkor az első tanács, hogy határozd meg a számodra elfogadható minimumot. Mi az, amit minden nap használsz és a fürdőben kell helyet találni neki?

Teremts meg egy minimális, praktikus összképet!

Csak az maradjon elől, ami feltétlenül szükséges, az extrán betárazott tusfürdők, fogkrémek, vagy épp a hetente egyszer használt tisztítószerek menjenek csak a szekrénybe! Így sokkal egyszerűbbé válik a vízszintes felületek takarítása és letisztultabb, rendezettebb megjelenése lesz a fürdődnek, még átmeneti, “kacatos” állapotában is.

A következő tipp, hogy hangold össze a színeket. Bár ez már inkább lakberendezési terület és oda nem szívesen merészkedek ;), de hatalmas változást jelent, amikor a törölközők, szőnyegek, kiegészítők egységes színűek.

Stílus és praktikum: legyen egységes a kép!

A fürdőszobád jelenlegi színeitől, stílusától és az ízlésedtől függ, hogy milyen fürdőszobai kiegészítőket szerzel be. A különböző anyagoknál mindig tartsd előtt a praktikumot: páratűrés és takaríthatóság! Utána már ízlés és választás dolga, hogy mi mellett teszed le a voksod.

A folytatásért kattintsatok ide >>>