Spenótos töltött bundáskenyér

Töltött bundáskenyér kiadósan, spenóttal

A bundáskenyér gyors, kiadós, praktikus és finom, ráadásul a szikkadtabb, másnapos, már nem annyira vonzó kenyér is megmenthető vele. A klasszikus, alapváltozatot is szeretjük, de megtöltve egészen új szintre emelhetjük, és komplett fogásként is tálalható!

A spenót és a tojás régi jóbarátok, gondoljunk csak a főzelékhez készített tükörtojásra, sőt nem ritka a bundáskenyér sem spenótfőzelék feltétjeként, és nagyon jól passzolnak egymáshoz. Érdemes más formában, melegszendvics és bundáskenyér kombinációjaként is kipróbálni, mert nagyon finom, kiadós és laktató,

ráérősebb napokon kényelmes reggelinek, de salátával kísérve gyors vacsorának is tökéletes.

A töltelékbe a párolt spenót mellett egy kis túró és morzsolt feta került, de akár reszelt sajttal, juhtúróval vagy krémsajttal is készíthető, mindegyikkel nagyon jól működik, pofonegyszerű, és percek alatt összedobható.

Spenótos bundáskenyér – recept >>>

Forrás:
Depositphotos