Banán fánk

Banánfánk – Filléres finomság percek alatt

Villámgyors és rém egyszerű finomság a banánfánk, csupán 4 alapanyag kell hozzá, és 5 perc az öszeállítása. Egy tartalmas, kiadós leves után ideális „második”, de uzsonnára is készíthetjük – Nutellával, olvasztott csokival vagy lekvárral is isteni!

A fánkról elsőre mindenkinek a foszlós szalagos fánk jut eszébe, ami tényleg elképesztően finom, de nem mindig állunk neki a kelt tésztával pepecselni, nincs is mindig időnk rá, de ettől még nem kell lemondani a fánk élményéről. A banános fánk egy csodás finomság, csupán

4 alapanyag kell hozzá, az összeállítása csupán 5 perc,

és már lehet is szaggatni a kis fánkokat a forró olajba.

Még könnyedebb lesz a fánk, ha egy kis sütőport is keverünk a liszthez, így kellően levegős lesz a tészta. A fánk készítése tökéletesen követhető az alábbi videóban, a részletes recept alatta található, de arra mindenképpen felhívnánk a figyelmet, hogy a banánok mérete és érettségi fokozata miatt kicsit változhat a cukor és a liszt mennyisége, így mindenki korrigálja, nehogy túl híg vagy túl édes legyen majd a banánfánk!

Banánfánk – recept >>>

Forrás:
Depositphotos