Egyéb kategória

9 titok, amit a boldog párok megosztanak egymással

Együtt vagytok egy ideje, mégis vannak titkaitok egymás előtt? Valahol ez a természetes, hiszen egy párkapcsolatban nem szűnünk meg önálló lényként létezni. De melyek azok az apró titkok, amelyeket érdemes megosztanotok egymással? Erről szól ez a cikk.

vous - 2020.09.05.
9 titok, amit a boldog párok megosztanak egymással

Az első néhány párkapcsolat alatt élhetünk abban a tévhitben, hogy mindent meg kell osztanunk egymással, mert csak akkor leszünk mi az álompár és akkor maradunk örökkön örökké együtt. Aztán jön a nagy csodálkozás, ha kiderül, a másik felünk mégsem oszt meg velünk mindent. Teljesen ártatlan dolgokból képesek vagyunk méretes elefántot kreálni, amelyet aztán be is engedünk a porcelánboltba szétnézni egy kicsit… hátha TÉNYLEG találunk valamit.

Az évek során rájövünk arra, hogy tökéletes párkapcsolat bizony titkokkal is létezhet, de ezek a titkok inkább csak határvonalak a te és az én között. A bizalom azonban nem sérülhet, éppen ezért van szerintünk kilenc olyan apróság, amelyet érdemes megosztani a másikkal. Akár egy intim beszélgetés keretein belül is.

Melyek ezek? Eláruljuk!

1. A legszebb emlékeink

Ha életetek legszebb emlékét kellene elmesélnetek, melyik lenne az? Gyermekkori élmény? Vagy valamikor később történt? És miért nem osztjátok meg a párotokkal? Amire szívesen emlékszünk, az sok mindent elmesél rólunk – és ha ezt képesek vagyunk megosztani azzal, akit a világon a legjobban szeretünk, akkor máris még egy lépéssel közelebb kerültünk hozzá.

2. A legnagyobb félelmünk

A félelmeinkről nem szívesen mesélünk őszintén, hiszen ezekben a pillanatokban gyengék és elesettek vagyunk. Azonban ezekben a pillanatokban válunk a leginkább emberivé és megközelíthetővé – engedjük ilyenkor magunk mellé a párunkat.

3. A legkínosabb pillanat

Ha két ember egymás cinkosa, barátja és társa az életben, akkor olyan dolgokat is tudnak egymásról, amelyet más nem. Kivel osztanánk meg életünk legkínosabb pillanatát, ha nem vele?

4. A legnagyobb hibánk

Az addig rendben van, hogy valójában nem nevezhetjük hibának azt, amikor tudásunk legjavával állunk neki a probléma megoldásának. Mégis alakulhat úgy az életünk, hogy valamit hibaként könyvelünk el – és legszívesebben meg nem történté tennénk. Volt ilyen az életetekben? Osszátok meg egymással!

5. A legnagyobb siker

Mert ennek is óriási jelentősége van az életünkben, mégis keveset beszélünk róla. Sokszor félünk, hogy irigységet vált ki a sikerünk. Pedig ha a másik tudja, mire vagyunk a legbüszkébbek, akkor tisztelni fogja az eredményeinket. Higgyétek el, érdemes ezt a titkot is megosztanotok egymással.

Forrás:
Unsplash

6. A legértékesebb tárgyatok

Nem az számít, mennyibe került, hanem az, mennyit jelent a számotokra.

7. Bármi, ami veszélybe sodorhat

Na, nem halálos veszélyre kell gondolni, de érdemes minden olyat megosztani a párotokkal, amely veszélyeztetheti a munkahelyi pozíciótokat, a megítéléseteket, a társadalmi pozíciótokat. Már csak azért is, mert ha a másik tud róla, ketten vagytok az esetleges nehéz helyzetben.

8. Amire nagyon vágytok

Életünk során tele vagyunk vágyakkal és álmokkal. Van, amit be tudunk teljesíteni, van, ami viszont örökre elérhetetlen lesz a számunkra. Valójában semmi nem kötelez arra, hogy ezt megosszuk a másikkal, mégis, néha már az is feltölt, ha csak beszélünk róla. Tegyük meg!

9. A legnagyobb veszteség

Volt, hogy mindent egy lapra tettetek fel és el is buktátok? Talán soha nem meséltétek el senkinek, de itt lenne az ideje. Azzal, hogy megosztjátok mással is, megérkezhet az életetekbe a megbocsátás és a veszteség feloldása.

Ajánlott cikkek