szerelem szív felhő

Angyali üzenet keddre

Az angyaloknak mára is van üzenetük számotokra. Őrzik minden lépésetek, vigyáznak rátok, segítenek, támogatnak, jelzik az utat.

Munka: Amikor úgy érzitek, minden erőtök elfogyott és nem és nem megy tovább, akkor érdemes egy pár percre megpihenni, elcsendesedni és magatokhoz hívni az égi segítőket. Mert nem azért születtetek erre a földre, hogy taposómalomban éljetek. Gondoljátok végig, mi is szeretnétek valójában, és amint kijelöltök egy irányt, az angyalsegítők ott lesznek mellettetek. Az üzenet tehát ez: bízzatok magatokban, merjetek váltani, merjetek nemet mondani. A helyes döntéshez megkapjátok a segítséget.

Szerelem: Mielőtt azon keseregnétek, hogy nem jön be a nagy szerelem az életetekbe, tegyétek a szívetekre a kezeteket.... nézzetek magatokba és tegyétek fel a kérdést, hogy vajon egy nap mennyit fogakoztok régi sérelmekkel, csalásokkal, hűtlenséggel? Mennyit jár a lelketek a múltban és mennyi esélyt adtok a szabad, tiszta érzelmek befogadására? Az angyalok azt üzenik, hogy a szerelem tiszta virágai csakis olyan talajon tudnak megteremni, amely "tiszta", kigyomlált és szeretettel öntözött. Egedjétek el a múltat, hogy előre vigyenek az angyalok.