Egyéb kategória

5 ikonikus Chanel ruha az Oscaron

2019. február 24-én, vasárnap rendezik az Oscar-gálát. A Los Angeles-i esemény vörös szőnyegére számos Chanel-ruhát várunk, mivel a divatház feje, Karl Lagerfeld nemrég hunyt el. A színésznők és színészek ezzel is emlékezhetnek a legendára. És ha már a legendáknál tartunk: megmutatunk 5 ikonikus Lagerfeld ruhát a filmes díjátadó eddigi történetéből.

vous - 2019.02.22.
5 ikonikus Chanel ruha az Oscaron

2019. február 19-én hunyt el Karl Lagerfeld legendás divattervező, akinek kreációit a vörös szőnyegen is előszeretettel viselték a hírességek. A sztárok életének egyik legkülönlegesebb eseménye az Oscar-gála, amely nem létezik Chanel-ruha nélkül.

Mutatjuk azt az 5 kreációt, amelyre örökre emlékezni fogunk.

1. Jennifer Lopez

2001. Ez volt az az év, amikor Julia Roberts egy varázslatos vintage Valentino ruhában vette át a legjobb női színésznőnek járó díjat. És ez volt az az év, amikor Jenny – from the block – szexi hercegnővé változott ebben a különleges Chanel-ruhában.

Objektum doboz

2. Penelope Cruz

Karl Lagerfeld nagy barátja volt a színésznőnek, aki a mester halála után hat fotót is posztolt az Instagram-oldalán – közös képeket, egy rajzot. Lagerfeld szívesen öltöztette a színésznőt – többek között a 2008-as gálára is. A fekete ruha egyszerre mutat vissza a múltba, ugyanakkor nagyon modern darab.

Objektum doboz

3. Sarah Jessica Parker

2010-ben Sarah Jessica Parker ízlésével nem lehet vitatkozni. Nekünk is nagy kedvencünk ez a selymes fényű, citrom és ezüst ruha.

Objektum doboz

4. Margot Robbie

Légiesen finom, hófehér Chanel-ruhában lépett tavaly a vörös szőnyegre. A ruha körülbelül 600 órán át készült – köszönhetően az aprólékosan kidolgozott virágfüzérnek.

Objektum doboz

5. Jessica Biel

A tökéletesnél is tökéletesebb alakon mutat a legjobban ez a ruha. Jessica Biel természetesen gyönyörűen mutatott benne.

Objektum doboz

Így készül egy haute couture Chanel-ruha

Órákig lehetne bámulni a Chanel YouTube-csatornáját: igazi mesterművek születnek. Ez a legutóbbi kedvenc videónk:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek