edzés nő edzésterv futás

Ezért ne higgyetek el minden futós tanácsot, amit olvastok!

Ha még csak mostanában kezdtél el futni, biztosan rengeteg kérdésed van. Az információs társadalom tagjaként igyekszel annyi hasznos tanácsot begyűjteni, amennyit csak tudsz. Nagyon könnyű rászokni a futós blogokra, magazinokra és internetes oldalakra, de ha nem ellenőrzöd, honnan jön a tanács, könnyen pórul járhatsz. Ne feledd, a rossz tanács többet árt, mint használ! Ne ülj fel minden futós tanácsnak, válogasd meg, honnan szerzed be az információt!

Szinte minden futónak van egy sztorija arról, mi történt, amikor rossz tanácsot kapott. Van, akit azzal vezettek félre, hogy „ehetsz bármit, ha futsz”… Így ahelyett, hogy eredeti célja szerint fogyott volna, rohamosan hízni kezdett.

Van, aki azt mondja: „ha maratonra akarsz felkészülni, kezdj nyugodtan hosszú távokkal”… Ha megfogadsz egy ilyen tanácsot, keress egy jó orvost is. Így ugyanis, szinte biztosan le fogsz sérülni.

Talán az egyik legrosszabb tipp, amit adhatnak, hogy:

ne törődj futás közben a fájdalommal”.

Ebbe a hibába nagyon sokan beleesnek a kezdő futók közül, és sokuk ezért is hagyja abba kis idő után, mert a végén mindene fáj már, és nem képes tovább küzdeni.

A folytatásért kattintsatok ide >>>