jóga képek

Szülők figyelem! Így hozható össze a családi élet az edzéssel!

Minden sportos szülő számára nehéz, ha választania kell családi élet és az edzés között. Ha erről lenne szó, nyilván minden anya a családját választja. Pedig, nem muszáj választani. A családi élet összeférhet az edzéssel!

Az tény, hogy a gyerekekkel rengeteg időt kell tölteni, hogy egészségesek legyenek lelkileg és mentálisan is, de valljuk be, nekünk is szükségünk van egy kis szabadidős tevékenységre (edzésre) ahhoz, hogy elég türelmet, figyelmet, és szeretetet szentelhessünk szeretteinknek. Így a legjobb megoldás, ha bevonod a gyerekeket az edzésbe!

Bicikli- vagy gyalogtúra!

A legjobb dolog ebben a jó időben, ha a kirándulást összekötjük a testmozgással. Ne féljünk attól, hogy a gyerek túl kicsi a hosszabb sétákhoz, vagy bicikli utakhoz! Nyugodtan tartsunk pihenőket, akár vigyünk egy kis pokrócot, és gyönyörű, természet közeli pikniket rendezhetünk a szakaszok között!

Park, edzőterem helyett!

Nekünk sem árt, ha kimegyünk a friss levegőre, hát még a gyerekeknek! Elvihetjük őket egy parkba, vagy egy játszótérre, ahol lehetnek ők akár a személyi edzőink. Számolhatják a felüléseket és guggolásokat, megszabhatják, mikor hagyjuk abba, és hasonló játékok, amik valószínűleg le fogják őket kötni.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide >>>