Egyéb kategória

Sárika leckéje mindig kész van

Sárika jó kislány, jól nevelt, jólfésült. A pedagógusok kedvence. Sárika leckéje mindig kész van. Sárika leckéje mindig rendben van.

vous - 2019.03.03.
Sárika leckéje mindig kész van

Sárika gyöngybetűkkel ír és csak naponta egyszer hányja el magát. Reggelente, mielőtt iskolába indulna.

Sárika leckéje mindig kész van. Bár még éjjel 11-kor is leckét ír. Néha korábban, néha később végez a napi feladatokkal. A balett, a vívás, a kreatív rajzórák, a plusz matek mellett, amit azért vállalt be, mert kell a stabil matek a 6 osztályos gimihez.

Sárika szereti a szüleit. Sárikát szeretik a szülei, bár az apukáját sose látja. Apukáját lefoglalja a saját munkája, az irodai feladatok, és az irodán kívüli feladatok is sok idejét felemésztik.

Sárika az anyukáját is ritkán látja, bár anyukája hivatalosan nem dolgozik, társadalmi feladatai gyakran szólítják külföldre. Példájuk inspiráló erővel hat Sárikára.

Sárika leckéje mindig kész van és udvariasan válaszol a pszichológusa kérdéseire, akihez csak azért küldték el a szülei, mert Sárika szemhéja néha furcsán rebeg. Tikkel a gyerek és néha remeg a keze, és ugye hányni is szokott. Bár csak reggel, és csak napjában egyszer. Nincs nagy baj. De azért a Sárika szülei jó szülők és lelkiismeretesek, bár bosszankodnak kicsit, mert a pszichológus sok időt vesz el a gyerek fejlesztésére szánt időből.

A pszichológus miatt kellett lemondani a társas táncórákat meg az emelt szintű angolt is.

Sárika gyöngybetűkkel ír. Angolul is. Bár furcsán rebeg a szemhéja és néha, váratlanul, és tökéletesen indokolatlanul elsírja magát.

Sárika jó kislány. Amikor váratlanul és indokolatlanul elsírja magát, olyankor zsebkendőt vesz elő. Erővel megnyugtatja magát és elnézést kér mindenkitől, akinek azt az indokolatlan érzelmi kitörést végig kellett néznie. Olyankor megkéri az eset tanúit, hogy NE szóljanak az édesanyjának. Nincs semmi baj. Nincs semmi baj, csak por ment a szemébe, csak egy kis pillanatnyi gyengeség.

Sárika jó kislány, akinek mindig kész van a leckéje. Sárika egy életre megtanulja a leckét.

Ajánlott cikkek