Egyéb kategória

Vous – Angyali üzenet szombatra

Az angyaloknak mára is van üzenetük számotokra. Őrzik minden lépésetek, vigyáznak rátok, segítenek, támogatnak, jelzik az utat.

vous - 2019.03.09.
Vous – Angyali üzenet szombatra

Munka: Itt az ideje, hogy learasd a munkád gyümölcsét. Az angyalok azt üzenik, hogy beérett a rengeteg munka, a jelenlegi időszakban lazíthatsz kicsit.

Szerelem: Emlékszel még arra az időre, amikor kisgyerek voltál? Kislány, aki reményekkel telten tekintett a jövőbe? Próbáld meg felidézni azt a gyermeki tisztaságot önmagadban. Meríts erőt a gyermekkor tisztaságából. Azt se felejtesd el, hogy nőnek lenni olyan erő, amiből egész életedben meríthetsz. Éld meg szabadon nőiségedet, legyen ez egy olyan nap, ahol tiszta lélekkel átéled, megéled ezt.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.