fűz

Vous - Angyali üzenet vasárnapra

Az angyaloknak mára is van üzenetük számotokra. Őrzik minden lépésetek, vigyáznak rátok, segítenek, támogatnak, jelzik az utat.

Munka: Néha nagyon nehéz az újrakezdés. Tekints csak egy egyszerű helyzetre, betegség miatt  tegyük fel, kimarad egy hosszabb időszak. Nem dolgozol egy ideig... és ez sok érzést átírhat benned. Hiányozhat a munkahelyi légkör, a társaság, Hiányozhat a hajtóerő: az, hogy fontosnak érezheted magad. De sokszor az újrakezdés nem is olyan egyszerű, mert mióta nem voltál, sok sok minden megváltozott. Nem biztos, hogy megtalálod újra a helyed. És ez nem véletlen.... az angyalok azt üzenik, hogy ha erősek benned ezek az érzések, akkor ne tétovázz, segítenek neked új utakat lelni. Ha maradni szeretnél, akkor az újrakezdésedet segítik, csak fogalmazd meg, hogy mit szeretnél.

Szerelem: Egy - egy nagy összecsapást követően édes a kibékülés. Egy ideig. De eljöhet az a pillanat, amikor valamelyikőtök számára már nem is annyira édes az érzés, az újra öszebújás. Már nem annyira egyértelmű veszekedés közben sem, hogy akarjátok majd azt a békülést. Ennek a nehéz érzésnek az elengedést segítik az angyalok, ha mered kérni a segítségüket. 

Napodat segítő növény: a FŰZ.