Egyéb kategória

Ezekkel a csillagjegyekkel ne packázz, mert megbánod!

Vannak csillagjegyek, amelyek akkor is szelídek és megbocsátóak, ha nagy vétket követsz el ellene, de ez a három csillagjegy nem hagyja megtorlás nélkül a „támadást”

vous - 2019.04.04.
Ezekkel a csillagjegyekkel ne packázz, mert megbánod!

Bika

Két lábbal a földön álló csillagjegyről van szó, amely emellett hiperérzékeny. Villámgyorsan megsértődik, fújtat, magában forgatja a sérelmeit. Aztán visszatámad. Az adott szituációt se hagyja szó nélkül, de később is vissza-visszatér az őt ért támadásra. Nála néha még a bocsánatkérés se számít és vörös posztó lesz a későbbiekben minden HASONLÓ helyzet.

Szűz

A látszólag szende jegy túl okos ahhoz, hogy belemártsd „tőrödet”. Az ő ereje és erőteljes visszatámadása verbális, olyan viszontdöfést kapsz szavakkal, hogy évek múltán is emlegeted. Cserébe a bocsánatkérés (az azonnali) nála beválik. És nem őrzi a sérelmeket.

Skorpió

 Reméljük eszedbe se jut nyílt, igazságtalan támadást indítani egy skorpió ellen. Haragja és bosszúja villámgyors és mérgező, néha a párkapcsolat se éli túl. Túl heves, túl mélyre szalad a viszontreakció és lehet utólag megbánja az erőteljes viszonttámadást, van amikor túl messzire megy. Néha helyette is neked kell megfontoltnak lenned és megelőzni a konfrontációt.

Ajánlott cikkek