Uzsonnadoboz

Ez a 3 csillagjegy a leggondoskodóbb

Mindannyian szeretjük, ha a mellettünk élő emberek figyelnek igényeinkre, ha JÓ anyukánk volt, egész életünkben azt a gondoskodást keressük majd, ahogy ő bánt velünk. A párkapcsolatokban is. Pedig az lehetetlen, egy társ soha nem lehet olyan odaadó és önfeláldozó, mint a saját szüleink voltak. Kivéve ezt a 3 csillagjegyet.

Halak

Bár imádja a gondtalan életet, ha szeretteiről van szó, a halak mindent elkövet, hogy a mellette élő ember is jól érezze magát a bőrében. A Halak az, aki takargatja a párját, reggel kávéval ébreszti és soha nem mulasztja el, hogy uzsonnát csomagoljon társának. Néha már sok is az a részletekbe menő gondoskodás, ahogy kedvesét kényezteti. Ha Halak mellett élsz, akkor viszonozd ezt a nagylelűséget, ha magadra ismertél, nyugodtan lazíts kicsit. Így is többet teszel, mint amennyit te kapsz másoktól.

Ikrek

Egész életében a másik felének igényeit elégíti ki. Amit a párja óhajt, az szentírás, hajlamos alárendelődni is, csak a másik fizikai-lelki jóléte biztosítva legyen. Korábban kel, később fekszik, süt-főz gondosan.

Mérleg

Mivel egyensúlyra törekszik a Mérleg nem csak a fizikai jólétére figyel társának, hanem fontos számára az is, hogy lelkileg pátyolgassa kedvesét. Egy Mérleg mindig meghallgatja társát és nem felszínesen, hanem értő, odaadó figyelemmel. Vannak kérdései és igyekszik jó tanácsot adni, ha arra igény van. Néha akkor is, ha nincs.