mosoly

Ez a három legédesebb csillagjegy

Ez a három csillagjegy a legkedvesebb és legjóravalóbb természettel rendelkezik mindközül, bár őket is nagy eséllyel ki lehet hozni a sodrukból, mégis jóhiszeműen és alapvetően kedvesen viszonyulnak mindenkihez, mindaddig, amíg velük is tisztelettel bánnak.
 

Rák

A Rákok rendkívűl érzékeny és empatikus természettel rendelkeznek, képesek átérezni mások fájdalmait és örömeit is, szinte sosem féltékenyek másokra és mindig van mindenki felé egy-két kedves szavuk, viszont visszahúzodó személyiségek és nem szívesen nyitnak senki felé, azonban, ha ti próbáltok közeledni feléjük, akkor garantáltan kedvesen és nyitottan fognak reagálni rá.


Halak

A Halak rendkívül segítőkészek és mindig számíthatsz rájuk a bajban. Nagyon kommunikatívak és bárkivel képesek szóba elegyedni, mindenkivel nyitottak és szinte sosem előítéletesek. Ha nektek is van olyan barátotok, aki a Halak csillagjegyében született, akkor pontosan tisztában vagytok vele, hogy nincs olyan időpont, amikor nem kereshetitek és nem kérhettek tőle segítséget.


Bika

A Bikák roppantul kitartóak bármiről is legyen szó, ez alól a barátság sem kivétel. Mindenkivel kedvesek és bárkiért képesek kiállni, nem tűrik el az igazságtalanságot és a tiszteletlenséget. A Bikák mindenkiben képesek meglátni a jót és a szépet, éppen ezért tartozik a legkedvesebb csillagjegyek közé.