woman-3432069_1920

Ez a három csillagjegy nem engedi ki a kezéből az irányítást

Biztosan vannak körülöttetek is olyanok, akik határozottan lépnek fel minden helyzetben és szemlátomást tudják, mit csinálnak. Gyorsak, magabiztosak és eszükbe se jut kiengedni a kezükből a gyeplőt. Ez a három csillagjegy egészen biztosan nem.

Kos

Egyáltalán nem biztos, hogy neki van mindig igaza, de ez nem zavarja meg abban, hogy önnön tévedhetetlenségének tudatában úgy viselkedjen, mintha mégis. Ez a hit azonban nem csak neki jön jól, egy Kos ugyanis éppoly merészen áll ki másokért is, és ha baj van, a legremekebb vezetővé válik, akinek jobb is, ha meghagyjuk az irányítást. A "nem szeretem döntéseket" is nagy bátorsággal és felelősséggel hozza meg.

Oroszlán

Neki nem lehet, sőt tilos ellent mondani, soha nem fogja más vezetését tiszta szívvel elfogadni és aki nem követi őt, az csak bolond lehet. Nagyon rosszul tűri az irányítást, makacsabb egy öszvérnél és még meg is sértődik, bár ezt soha nem fogja nyíltan kimutatni.

Bak

Alapból berzenkedik attól, hogy mások jelöljenek ki utat számára, ő ugyanis pontosan tudja, merre kell indulni, elég okos is ehhez. Egy Bak nem követi a trendet, ő maga a trend. Hihetetlen érzékkel veszi a változásokat, kerüli ki a gödröket. Igazi vezető, akinek a kezében joggal marad ott a gyeplő.