Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy nem tűri el a titkokat

Szeretne mindenki tisztán látni, átlátni a dolgokat, hiszen viszonyulásainkat és döntéseinket a hiteles információk határozzák meg. Vannak azonban olyan csillagjegyek, akik a legapróbb titkot sem engedik meg.

vous - 2019.05.16.
Ez a három csillagjegy nem tűri el a titkokat

Kos

Vagy a teljes őszinteség vagy nincs kapcsolat – ez talán a legjellemzőbb vonása a Kosnak. Nincs susmus, mellébeszélés, nem lehetnek elhallgatások, hiszen a Kos önmagával szemben sem engedi meg a hazugságot. Fejjel megy a falnak kapcsolataiban is – nincs középút.

Oroszlán

Nem csak, hogy szeret tisztán látni, de egyenesen felbőszül, ha a háta mögött megy a pusmogás, ha később derül ki valami olyan dolog, amiről neki tudnia kellett volna. Mindenki jobban jár, ha vállalja előtte tetteit a maga idejében. Később kipattant titkokat nem bocsát meg. Viszont méltóságán aluli a kémkedés, ezért nem fog nyomozni, de jaj annak, akit hazugságon ér.

Skorpió

Szeret mindennek a végére járni és bizony előfordulhat az is, hogy feltesz pár kellemetlen kérdést vagy felemeli a telefont és lecsekkolja az igazságot. Ha a tiszta látásról van szó, nincs olyan eszköz, amelyet be ne vetne.

Ajánlott cikkek