Így nem lettem énekesnő, avagy ezért utáljuk hallani a saját hangunkat

Billie Eilish kitálalt

A 17 éves énekesnő igazán egyedi stílust képvisel zenéjében, de egyedisége az élet más területein is megmutatkozik, mint például az öltözködésében. Ti is elgondolkoztatok már rajta, hogy mi lehet az oka annak, hogy a fiatal tehetség folyton hatalmas, bő cuccokat hord? Máris lerántjuk a leplet a titokról.
 

Eilish nagyjából egy éve robbant be a köztudatba, lenyügöző hangjával rengeteg embert magával ragadott, bár még mindig sokan vannak, akik nem tudják ki ő, de ennek ellenére egy- két számát már biztosan ti is hallottátok.

Objektum doboz

Billie nem régiben a Calvin Klein egyik reklámfilmjében szerepelt. A kis reklámfilm az "I speak my truth" névre hallgat, ami magyarul annyit tesz, hogy "az én igazságom". Billie a filmben azt mondja, hogy: "Soha nem akarom, hogy a világ mindent tudjon rólam, mármint úgy értem, hogy ez az oka annak, hogy nagy, bő ruhákat hordok. Senkinek sem lehet véleménye a testemről, mert még nem látták,hogy mi van a ruhák alatt. Senki sem mondhat olyanokat, hogy túl vékony vagy éppen túl dagi vagyok és azt sem hogy lapos vagy nagy a fenekem, mert fogalmuk sincs az igazságról."

Objektum doboz

Igazán érdekes, hogy egy ilyen fiatal lány így gondolkodik a saját testéről.