Egy nagymama tökéletes tanácsa arra az esetre, ha megcsalnak

Ez a három csillagjegy a legjobb nagymama

A legtöbben édes érzéseket és emlékeket hordozunk magunkkal a nagyszüleinkről. DE ez a három csillagjegy szupernagyi képességekkel bír.

Bak

Talán ezt le se szabadna írni, de a Bak jegy szülöttei jobban „üzemelnek” nagymamaként, mint anyaként. Szülőként túl nagy elvárásokat támasztanak a gyerekekkel szemben, egy kicsit szeretnék is megmutatni a nagyvilágnak, milyen remek szülők, ez viszont a legtöbb esetben fordítva sül el. Nagymamaként azonban elengedik az elvárásokat, illetve az elvárások enyhébb formában, mint régen, maradnak, de nem az unokákkal szemben, hanem a saját gyerekkel szemben maradnak meg.

nagymama
nagymama
Forrás:
vous.hu

Kos

Amíg a saját gyerekkel szemben türelmetlenek, ha az unokáról van szó, nincs az a helyzet, amit ne viselnénekk birkatürelemmel. Egy Kos nagymama nem fonogatta lánygyereke haját, bezzeg az unoka kérésére speciális fonási módszereket lop le a videó megosztókról, hogy a kicsi kedvében járjon. Az unokák szó szerint a fejére nőnek, de nem bánja. Nagymamaként tudja csak igazán értékelni azt az időt, amit az aprónéppel tölthet.

Mérleg

Igazságos, mindig mosolyog és sose mond nemet. Néha persze kellene határokat húzni, de már nem érdekli annyira az egyensúly, mint anyaként. Ha az unokákról van szó, hagyja elbillenni a mérleg nyelvét a kicsik javára. Csak és kizárólag az unokák kedve, kívánságai és jóléte számít.