Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy a széllel szemben vitorlázik

Néha véletlenül fordulunk szembe az erős széllel, vitetnénk mi magunkat az áramlással de lemaradunk, vagy a szélére sodródunk. Ez a három csillagjegy azonban képes akár szembe is menni a széllel.

vous - 2019.05.26.
Ez a három csillagjegy a széllel szemben vitorlázik

Kos

Mely más csillagjegyre lehetne ez a legjellemzőbb? Egy Kos nyíltan utálja a szabályokat, esze ágában sincs azok jelentős részét betartani, ledobja a rabigát és természetesen nem fog egyetlen áramlatba se belesimulni. Egy Kos szembemegy, sőt szemberohan bármilyen széllel, ha az személyes világlátásával nem egyezik.

Rák

Bár hátulról fúj a szél, a Rák gyakran próbál meg kihátrálni a kellemetlen áramlatok fogságából. Evickélése, valódi útja keresgélése során azonban gyakran sikerül szembe helyezkednie a „divatos” vagy irányító erőkkel. Nála azonban ez kevésbé tudatos, mint a Kosoknál, egyszerűen csak úgy alakul, vagy ösztönből hátrál meg, fordul szembe.

Bak

Nulla diplomáciai érzék – talán ez jellemzi leginkább az egyébként nagyon is intelligens Bak jegyűeket. De nem tud, nem is akar lavírozni a Bak. Ami a szívén, az a száján, vagy nem szól semmit, de végérvényesen kivonul azokból a helyzetekből, amelyek őt, meglátása szerint nem a megfelelő irányba sodorják. A Bak is szembemegy a divatos áramlatokkal. Sőt ő maga fog új szelet fújni. Érdemes figyelni a Bakok irányváltásait és adott esetben követni is, mert ösztönből lelnek új, nagyon jó dolgokat eredményező utakra.

Ajánlott cikkek