Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy a legféktelenebb az élet minden területén

Beépített fékekre szükség van, különben nem tudnánk közösségben létezni és természetesen emberként, egészséges esetben vannak is megfelelő fékek. Ezek ereje azonban csillagjegyekként változhat. Ez a három csillagjegy meglehetősen féktelen.

vous - 2019.05.30.
Ez a három csillagjegy a legféktelenebb az élet minden területén

Kos

Hevessége, meggondolatlanságra való hajlama közismert. Egy kicsit mindig túllő a célon, túl gyorsan dönt, túl gyorsan lép ki, túl gyorsan kap új dolgokba. Egy kicsit mindig sok – hangos, amikor csend kéne, beszél, amikor hallgatni lenne ildomos. Azok a fékek, amelyek segítenek diplomatikus módon intézni ügyeket, azok a fékek igen gyengén működnek a Kosnál. Bánja is sokszor féktelen természetét.

Bika

Egy Bika mindent akar. Most akar. Azonnal akar. Neki járnak a világ kínálta örömök és azokat meg is szerzi magának. Akkor is, ha az esetleg másnak, de akár saját magának is kellemetlen helyzetet teremt.

Oroszlán

Egy Oroszlán nem ismeri azokat a fékeket, amelyek a legtöbb embert a megfelelő irányba tartanak. Bár ő maga azt hiszi mindig a megfelelő módon cselekszik, sőt! Nem csak úgy hiszi, szentül meg van erről győződve. Morális igazságosztó szerepében tetszeleg olykor, pedig a tényleg szükséges fékrendszer nála sem üzemel mindig teljesen.

Ajánlott cikkek