szmog-fust-levego-szennyezes-varos-kod

Ez a három csillagjegy állandóan füstölög

Mindegy milyen nap van, milyen évszak, milyen az időjárás, ezek a csillagjegyek folyton morognak, mindenen tudnak füstölögni.

Bak

Hivatástudó, fegyelmezett és a végletekig precíz a Bak jegy szülötte. Ám ugyan ezeket a tulajdonságokat várja el a környezetében élő minden embertől és képtelen belátni, hogy az emberek más és más tulajdonságokkal születnek, mások a motivációik is, és nem mindenki egyformán erős.

Skorpió

Szúr, mar, morog, ha nem tetszik neki valami, és sokszor érzi úgy, hogy az egész világ összefogott ellene. Ennek aztán hangot is ad. Ha egy skorpióval oz össze a sors, jobban teszed, ha gyorsan megtanulod: ami az egyik füleden be, a másikon ki…. így elkerülheted a konfliktust.

Mérleg

A Mérleg jegyű ember mindent megfontol, tényleg mindent mérlegre és súlyoz, és ha valami eltér attól, amit hitelesnek érez, ha elbillen a mérleg az egyik irányba, ha nincs HARMÓNIA, akkor bizony füstölög. Naponta százszor. Ez meglehetősen nagy teher a párjának, főleg, ha a füstölgést megelőzendő a Mérleg ki is kéri a véleményét, ha bevonja a folyamatba, a döntésbe, aminek aztán újabb füstölgés lesz a vége.