Egyéb kategória

Testmozgások, amik segítenek harmonizálni a test és a lélek egyensúlyát

Bár a test, a lélek és a szellem egyensúlyának fontosságáról sokat hallani, annál kevesebben tudják, hogy pontosan mit is takar ez a hármas egység, és mit kellene tenni az eléréséért. Pedig ma is elérhető az a tudás, amely ősi örökségünk: a Földünk különböző részein különféle mozgássorozatokat örökítettek ránk, amelyekben közös, hogy javítják szervezetünkben az energia áramlását, ezzel is elősegítve az egyensúlyt.

vous - 2019.06.02.
Testmozgások, amik segítenek harmonizálni a test és a lélek egyensúlyát

Nevezik csínek, pránának, életerőnek, amelyet ezek az ősi mozgások felerősítenek, kiegyensúlyoznak. Az ősi irányzatok mellé újak is felsorakoztak, amelyek közül mindenki választhat egyénisége és vérmérséklete szerint. A mozgások, testhelyzetek, meditációs és légzőgyakorlatok kombinációi egészségvédő, betegség-megelőző, életminőség-javító szerepet is betöltenek és megelőzik a korai öregedést.

Forrás:
Pixabay

A rendszeres mozgás már önmagában boldogsághormonokat termel, azok az irányzatok, amelyek a lélekre is odafigyelnek, olyan pluszt adnak gyakorlójának, amelynek hatása alól nehéz lesz „szabadulni”. Egyre többen vannak tisztában azzal, hogy vannak szemmel nem vagy nem mindenkinek látható energiamezőink, csakráink, amelyek a szerveinkkel és a belső elválasztású mirigyeinkkel vannak kapcsolatban.

A cikk folytatását a Sport4you.hu oldalán találjátok!

Ajánlott cikkek