Ranch dressing amerikai salátaöntet mártogatós

5 tipp az olcsó és egészséges étkezéshez

Sokszor szeretjük magunktól elhárítani a felelősséget, ha egészséges étkezésről van szó: ez nekem túl drága, erre nekem nincs időm… A kifogások tárháza végtelen, na de a megoldásoké? Segítünk.

Pár napja a Laci bácsi konyhájavideóval van tele a Facebook- és Tumblr-falam – ha nem tudnátok, ez az a videó, amiben össze van vágva Benke Laci bácsi (mesterséf?) összes agyonvegetázott és duplán panírozott receptje (ha esetleg egy burokban éltek, és még nem találkoztatok vele, akkor itt lehet megnézni). Bár sokan nevetünk rajta, a valóság ennél egy picit mégiscsak szomorúbb: nem véletlenül van kereslet az ilyesmire (elvégre ezeket a videókat nem csak unatkozó fiatal felnőttek nézik meg iróniából), aminek elsősorban nem az igénytelenség, hanem a pénzhiány az oka.

detox-egeszseg-salata1
detox-egeszseg-salata1
Forrás:
cookta.hu

Szerencsére van átmenet az igénytelen étkezés és a fine dining között: nem kell, hogy nap mint nap tízezreket költsetek arra, hogy jó és minőségi ételeket egyetek. Mindössze néhány apróságon és elsősorban a hozzáálláson kell változtatni, és mind az egészségetek, mind a pénztárcátok meghálálja majd a törődést.

A cikk folytatását a cookta.hu oldalán lelitek.