Nagyon puha, intenzív, belül szaftos és kicsit ragacsos, lisztmentes és csupa csoki ez a süti, ami olyan finom, hogy kerek formában sütve tortának is megállja a helyén, főleg akkor, ha a tetejére egy kis csokikrémet is készítünk, friss gyümölcscel megszórjuk.
Lisztmentes, ami jó hír a gluténérzékenyeknek, de nem csak nekik ajánljuk ezt a mandulaliszttel készülő brutális csokis sütit, ugyanis a mandulától, az aránylag sok vajtól és az étcsokoládétól olyan szaftos és omlós, hogy lehetetlenség neki ellenállni.
Önmagában is nagyon finom, de némi ganache krémmel, vagyis olvasztott csoki és tejszín egyszerű keverékével és pici cukor hozzáadásával mennyei krémet készíthetünk a tetejére, és hogy mutatós és kissé nyárias legyen, némi bogyós – vagy más – gyümölccsel tálalva ünnepi desszertté avanzsálhat. Tényleg egyszerű és isteni finom, ajánljuk kipróbálásra!