rose-142435_1920

Ez a három csillagjegy bírja a becézést

A gyengédség egyik legfinomabb kifejező eszköze, amikor a másik nevét megváltoztatjuk. Átnevezzük, becézgetjük. Kedves kifejezésekkel illetjük. Ezt általában mindannyian szeretjük, de néhány csillagjegy mindenki másnál jobban szereti a kedves elnevezéseket.

Kos

Elsősorban szuperfejlett humorérzéke miatt írja át önmaga és a másik nevét is. Bírja az erősebb becézgetést is, egészen addig, amíg az nem csap át lekicsinylésbe vagy gúnyba.

Ikrek

Az Ikrek számára a becézés a szeretetnyelv egyik legfontosabb formája. Nem biztos, hogy a másik nevét írják újra, de szívesen találnak a másikra jellemző kedves, csak ráillő becenevet, amit aztán soha senki másnál nem használnak. Nem örökölhető, így nem kell attól tartani, hogy a kapcsolatban te már a hatodik Mütyüri vagy. Erre kínosan ügyelnek.

Oroszlán

Egy Oroszlán számára azonban mindenki egyformán lehet Kicsikém, Kincsem vagy Édesem, legyen az közeli hozzátartozó vagy az utcán éppen megismert új ember. Így viszont garantáltan nem lő mellé akkor se, ha esetleg tilosban jár. A Kedvesem az Kedvesem marad, hívják akár hogy is a másikat.