fairy-tale-3664260_1920

Ilyen az élet napos oldala - egy család élete tündérmeseként, fotókon

Sokan csak és kizárólag a szerencsének tulajdonítják a boldogságot. Jó helyre kell születni, jó időben. Pénz, csillogás nagy vagyon, kell hozzá. Pedig az életben megélt örömök jelentős részének köze sincs a szerencséhez, a pénzhez még annál is kevesebb.

Tudjuk, azonnal feltámadhat az ingerültség a fenti kijelentés okán, mert annyi kudarcos életút van, annyi baj, annyi, az erőfeszítéseinket felülíró veszteség. De. Van DE. Továbbra is állítjuk, hogy a boldogság döntés kérdése. Belül, a lélek legmélyén megélt érzésekben születik a boldogság. Az élet számtalan, apró kis történésében lapul, amit észreveszünk, vagy észrevétlen múlik el. 

Az élet napos oldalán nem a kiválasztottak élnek, hanem azok, akik észreveszik az élet napos oldalát az árnyék, a ború mellett is. Sőt, pont attól válik olyan fényessé és értékessé, mert pontosan tudják, minden örömben megélt perc: ajándék.

Jól tudja ezt az az orosz fotós, Elena Shumilova is, aki két kisfia életének pillanatait, sőt minden, kattintásra érett pillanatot TÜNDÉRMESEKÉNT tálal a világnak.

Ő egészen biztosan az élet napos oldalán áll és fotóival arra az oldalra csalogat minket is.

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz