Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy nem nagyon akar bocsánatot kérni

A másik ember bocsánatáért esedezni….. lássuk be, nem egy felemelő élmény. Önvizsgálatot kíván, a dac feloldását és lehajtott fejet. Nem megy ez olyan könnyen a hétköznapokban. Ez a három csillagjegy a többinél is nehezebben boldogul a kihívással.

vous - 2019.07.21.
Ez a három csillagjegy nem nagyon akar bocsánatot kérni

Halak

Alapvetően jóindulatú jegyről van szó, amely szándékosan nem keresi a konfliktusokat. Ugyanakkor a lehető legritkábban ismeri el, ha mégis ő maga úszott veszélyes vizekre és teremtett olyan helyzetet, amely kellemetlen másnak. Csak akkor kér bocsánatot, ha annak hiányát a szemére vetik.

Bika

Hirtelen haraguk ádáz küzdelembe is torkollhat. A Bikák sajnos képesek őrizni a haragot és csak akkor jutnak el saját hibájuk beismerésére és az abból őszintén fakadó bocsánatkérésre, ha minden részletében tisztázták és lezárták a konfliktust. Erre sokszor csak hetek, hónapok múlva – mintegy visszamenőleg kerül sor.

Oroszlán

Az Oroszlán jegyű emberek a legbüszkébb emberek mind közül, olykor-olykor már a rátartiságig biztosak önnön nagyságukban. Ez a mentalitás és a mellé párosuló bátorság sikeres életutat eredményezhet, főleg, hogy mindehhez nagylelkűség is párosul. Ugyanakkor az oroszlánok is emberek, akik hibáznak, rosszat szólnak vagy mások ellenére tesznek. Észre se veszik. Ha mégis…. méltóságon alulinak tartják a bocsánatkérést és ezzel szép kapcsolatokat is megmérgezhetnek.

Ajánlott cikkek