Egyéb kategória

Ezek a csillagjegyek elvárják az egyenességet

Egy kicsit mindannyian hajlamosak vagyunk a nehéz, EGYENES út helyett könnyű kis kacskaringókat keresni, barangolni zegzugos utakon. Sokszor kerülünk így zsákutcába, de hiába a tapasztalat, nehéz mindig az elvárt módon élni és tenni a dolgunkat. Ez a három csillagjegy azonban a legkevésbé se keresi a kanyarokat, és mástól is az egyenességet várja el.

vous - 2019.07.22.
Ezek a csillagjegyek elvárják az egyenességet

Vízöntő

Mivel önmagából indul ki, nem is érti, mások miért nem választják önmaguktól az egyenességet életük minden területén. Újra és újra csalódnia kell, sokszor a legközelebbi emberekben is, mert hiába tisztázza az elején az elvárásokat, mások nem feltétlenül tudnak annyira tiszták maradni, mint ő.

Mérleg

KI is billenne egyensúlyából a világ, ha a Mérleg számára nem lenne alapfeltétel az egyenesség. Ráadásul egy Mérleg nem csak a nagy dolgokban, az egészen kicsikben is- grammra pontosan méri- a hitelességet, és jaj annak, akit hazugságon, maszatoláson kap.

Bak

Szorgalmas és nehéz belső életet megélő emberekről van szó, akik morális kérdésekben nem ismernek tréfát. Mivel saját hibáikat felvállalják, annak minden- akár súlyos –következményével együtt, joggal várják el másoktól ugyanezt.

Ajánlott cikkek