Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy teremti a legboldogabb otthont szeretteinek

Mindannyian komfortos, élhető és BOLDOG otthonra vágyunk. Aztán vagy teszünk érte sokat, vagy várjuk a másik erőfeszítéseit. Ez a három csillagjegy mindent elkövet, hogy a mellette élő emberek boldog otthonban élhessenek.

vous - 2019.07.29.
Ez a három csillagjegy teremti a legboldogabb otthont szeretteinek

Vízöntő

Takarékos,ha magáról van szó, nagyvonalú ha családjáról. Ez jellemzi otthonteremtési szokásait is. Ha magának teremt otthont, akkor az szinte puritán, egyszerű lakótér, amely nélkülöz minden luxust. Ha a családjának álmodja meg az otthonát, akkor ott kiemelt figyelmet fordít a kényelemre és figyelembe veszi a többiek igényeit, akár saját maga kárára is.

Kos

Nem tölt nagyon sok időt a saját otthonában, mert egy Kos mindig úton van. Mégis azt szeretné, ha az őt otthon váró szerettei minden kényelmet megkapnának. Színes, meleg otthont épít fel. Nagyon sok puha anyagot használ, egy Kos otthona tele van pihe-puha takarókkal és párnákkal.

Mérleg

Bár nem szereti a felesleges tárgyakat, a Mérleg arra nagyon is ügyel, hogy ne szenvedjenek hiányt semmiben mindazok, akiket szeret. Különös gondot fordít a lakás berendezéseinek tisztán tartására valamint karbantartására. Egy Mérleg otthonában nem lehet csöpögő csap, vagy billegő asztalláb. Rendérzéke kiemelkedő, de ha a többiek ebben nem partnerek, akkor se esik kétségbe, akár hetente kitakarítja egyedül is a lakást.

Ajánlott cikkek