Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy egy perc alatt kiűz a lelkéből, ha megbántod

Szó sincs haragról, a bosszú se jöhet szóba. Csak éppen ezek a csillagjegyek pontosan tudják, hogy nem szabad olyan emberi kapcsolatokat ápolni, amelyben folyamatos sérelem éri őket, ezért kíméletlenül kitakarítják a lelküket, ha szükséges.

vous - 2019.08.07.
Ez a három csillagjegy egy perc alatt kiűz a lelkéből, ha megbántod

Bika

Racionális, páros lábbal áll a földön és pontosan tudja, mire van szüksége a boldogsághoz. Tiszta, átlátható, játszmáktól mentes kapcsolatokra törekszik és nem viseli el a hazugságot. Ugyanilyen erővel tiltakozik a hűtlenség ellen is, így ha egy Bika jegyű embert akarsz „becsapni” számíts rá, hogy nincs visszaút. Amint kiderül az igazság, egy életre távol tartja magát tőled.

Szűz

Mivel ő maga is tisztán és érzékenyen kommunikál, ugyanezt a tapintatos és tiszta kommunikációt várja el másoktól. Soha ne szólj be otrombán egy Szűznek, ne kiabálj vele, ne akard erővel lenyomni….. mert nem viseli el. Hátat fordít neked és többé nem tekint partnernek.

Mérleg

Olyan nincs, hogy egy Mérleg ne lássa át párkapcsolatán belül a közös pénzügyeket. Becsületes anyagi kérdésekben (is), így joggal reméli, hogy partnere is hasonló bizalommal és tisztességgel áll ehhez a kérdéshez. A közös kasszában hisz és ha ráébred, hogy a mellette élő ember megpróbálja kihasználni őt, villámgyorsan újrakönyveli az életét, amelyben nincs helye annak, aki megpróbálta átverni.

Ajánlott cikkek