A legtutibb spórolós tippek 2016-ra – Így lesz sokkal több pénzetek, mint eddig

Erre a három csillagjegyre még a nyáron rákacsint a szerencse

Aki szerencsés a kártyában, az kevésbé szerencsés a szerelemben? Vajon tényleg kizárja egyik a másikat? Nézzük mi jellemző erre a három csillagjegyre, hogyan kacsint rájuk a szerencse?

Kos

Ne vegyenek a Kosok kaparós sorsjegyet és a lottószámokat is mások álmodják meg, de az nagyon is valószínű, hogy még a nyáron beköszönt egy elsöprő nagy szerelem, amely egy szerencsés, véletlen találkozásnak lesz köszönhető. Érdemes nyitott szívvel figyelni az "idegeneket", mert aki most érkezik, az nem csak érzelmi biztonságot, de anyagi jólétet is teremt a Kosok számára.

Mérleg

Bár az utóbbi pár hónapban megszorításokat kellett sok Mérleg életében bevezetni, ez egy váratlan döntés következtében megváltozhat. Az is lehet csak a munka státusza változik- alkalmazottból vállalkozóvá válik egy Mérleg, mégis egy ehhez hasonló,váratlanul meghozott döntés lehet az, amely stabilitást és anyagi megbecsülést hoz.

Nyilas

Egyszerűen minden jól alakul a Nyilasok életében, most aztán szerencsés kézzel nyúlnak mindenhez. MOST érdemes kipróbálni a vak szerencsét is, hátha kis pénz áll a házhoz, de ha valaki ingatlan vásárláson töpreng, most nem nyúlhat mellé. Nyerhet az üzleten.