flash-2568381_1920

Ez a három csillagjegy, bármibe csap bele, sikerre viszi

Hirtelen ötletek, át nem gondolt, előre el nem tervezett dolgok kísérik útjukat, mégis mindig jól jönnek ki mindenből. De mi a titok?

Kos

A Kos esetében egészen biztosan a BÁTORSÁG az, ami akor is sikerre viszi a hirtelen ötleteket, ha az messziről látszik, vagy mások számára úgy tetszik, lehetetlen a pozitív végkifejlett. Bátorságuk és nyakatekert ötleteik miatt valódi sikerlovagok a Kosok.

Rák

A legkevésbé se a bátorság az, ami a Rákok váratlan ötleteit támogatja. Sokkal inkább az a végtelen türelem és kitartás, ami a Rákokat jellemzi. Más jegy már rég sutba dobta volna az egészet, vagy hátat fordított volna a reménytelennek tűnő ügynek, de a Rák addig -addig dolgozik rajta, amíg gyümölcsözővé nem válik. Ha már egyszer belecsapott....

Mérleg

Egy Mérleg általában nem csap semmibe bele csak úgy..... ha mégis, akkor olyan módszeres, mint a Róka meg a Holló mesében a Róka: egy kicsit lecsíp innen, egy kicsit onnan, vagyis addid addig MESTERKEDIK, addig használja azt a csavaros eszét, amíg valami jó dolog nem kerekedik a helyzetből.