Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy a balul elsült dolgokat is jóra fordítja

Emberek vagyunk, hibázunk, tévedünk, mellényúlunk, rossz oldalra fordulunk. Néha csak bal lábbal kelünk fel... a lényeg, hogy nem mindig sikerülnek úgy a dolgaink, ahogyan azt szeretnénk. Ez a három csillagjegy azonban a a félresikerült helyzetekből is kihozza a legjobbat. 

vous - 2019.08.13.
Ez a három csillagjegy a balul elsült dolgokat is jóra fordítja

Vízöntő

Tapintatuk, türelmük és nagylelkűségük segíti őket abban, hogy minden rossz helyzetből kihozzák a legjobbat. A Vízöntők azok, akik a leglerobbant lakásból is képesek igazi OTTHONT teremteni, vagy tartalmas, finom vacsorát főzni fillérekből úgy, hogy a családnak fogalma sincs arról az erőfeszítésről, amely a háttérben van.

Kos

Heves vérméskletük miatt a Kosok gyakran kerülnek kellemetlen helyzetbe, néha megbánják, amit tettek, vagy az élet az orrukra koppint. Ám a Kosok, ha nem is tanulnak azonnal a hibákból, meleg szívük miatt igyekeznek jóra fordítani a rossz dolgokat is. Ha igazságtalanul megbántanak valakit, addig nem adják fel, amíg ki nem engesztelik az illetőt, akár sokszoros jóvátétel árán is.

Szűz

Érzékeny, gyengéd lelkük nem viseli el a negatív történéseket, így mindig, minden helyzetben arra törekednek, hogy békét, harmóniát teremtsenek maguk körül. Ha látják, érzik, hogy (akár ) egy idegen szomorú, vagy igazságtalan helyzetbe futnak bele, nem lépnek tovább közömbösen: segítő kezet nyújtanak, vagy a vállukat, hogy a másik kisírhassa magát rajta.

Ajánlott cikkek