angel-2827148_1920

Ennek a három csillagjegynek a kevéstől is szárnyal a lelke

Vannak, akiknek a csillagokat is a lábai elé hordhatjátok, az se lesz jó. Örökké elégedetlenek, örökké morognak, bármit is teszel. Ennek a három csillagjegynek a szülöttei azonban értékelik a legkisebb erőfeszítést is. A kicsitől is szárnyal a lelkük.

Vízöntő

A Vízöntők nem csak párkapcsolataikban, de minden más emberi kapcsolatban remek társak, akik szeretettel és kedvességgel hálálnak meg minden apróságot. Ha olyan szerencsés vagy, hogy egy Vízöntő kollégát fogsz ki, akkor biztos lehetsz abban, hogy minden jóra jóval felel, ha te kávét főzöl neki, ő másnap süteményt tesz az iroda asztalára. 

Ikrek

A legkisebb finom lelki rezdülést is észre veszik és honorálják az Ikrek. Szeretik és igénylik a testi érintést. Simogatással egy könnyed hajborzolással nagy feszültséget is lehet náluk oldani. A szívből jövő öleléstől pedig szárnyra kap a lelkük.

Bak

Nehezen nyitnak a Bakok, és nem könnyű valódi természetüket megismerni és elfogadni. Tudnak nyersek és türelmetlenek lenni, amiért azonban képesek bocsánatot kérni. Viszont minden szeretetből fakadó gesztust észrevesznek: ők azok, akik értékelik, összegyűjtik és elrakják a kis, kedvességgel teli cetliket is. A mosoly pedig varázserővel bír náluk. Legyenek bármilyen morcak, ha van erőd mosollyal ragyogni rájuk, azonnal elolvadnak és egész nap hálásak lesznek kedvességedért.