Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy a legnagyobb halogató

Nem vagyunk egyformák, de abban egyetérthetünk, hogy a "nemszeretem" feladatokat a legtöbben szívesen tolnánk át másnapra. Majd holnap megoldjuk alapon. Aztán az utolsó percben mégis nekiveselkedünk, mert nem nyugodt az éjjel, ha marad fontos tennivaló. Ez a három csillagjegy azonban békésen alszik éjjel, bármennyi feladatot is tolt át a másnapra.

vous - 2019.08.17.
Ez a három csillagjegy a legnagyobb halogató

Halak

Szó szerint mindent az utolsó utáni pillanatra halaszt, sőt még azon is túltesz. Akkor végzi el a feladatokat, ha már nem csak nyakán a határidő, de komoly a veszélye a büntetésnek is. Mindezt kisebb-nagyobb maszatolással leplezi, simán állítja azt, hogy MÁR KÉSZ VAN, miközben neki se látott. Mégis megússza a kis hanyagságait – igazi túlélő.

Kos

Valójában a pénzügyekben a leghalogatósabb, bár jószívű és egy cseppet se lehet azt mondani egy Kosra, hogy sóher lenne, az tény, hogy igazából nem szeret pénzt kiadni KÖTELEZŐ dolgokra. Gyakran fizeti be késve a számlákat, és nyugodtan alszik akkor is, ha kifizetetlen adóssága van. Majd megadja. Valamikor.

Ikrek

Pontosan észben tartja feladatait, hosszú listákat ír az elvégzendő dolgokról, emlékeztetőket helyez el itt is, ott is, mást lelkesen biztat a határidők betartására, miközben maga csak tolja, csak tolja maga előtt a munkát.

Ajánlott cikkek