anyák napja ajándék DIY

Ez a három csillagjegy értékeli az apró örömöket

Míg sokan az örömre vakon, csak úgy keresztülszáguldanak a saját életükön, mások a legkisebb, az angyalszárny érintette apró örömöket is értékelik, megélik. Ez a három csillagjegy éber és tudatos az élet kicsi ajándékaira is.

Kos

A legkisebb ajándéktól is megdobban a szíve. Mindegy, hogy az egy gyerekrajz, egy szelet sütemény vagy egy ágyba kapott kávé. Mintha nem is saját életkora szerint látná a világot, hanem több életnyi tapasztalat birtokában lenne: megtanulta elfogadni, befogadni az élet kínálta természetes örömöket.

Rák

Hiperérzékenyen veszik a feléjük sugárzó jeleket, ki nem mondott szavakat, a legapróbb gesztust is. És a helyén kezelik azokat, felcsillan a szemük, ha valaki kedvesen közeledik feléjük, és a Rákok azok, akik a leghamarabb fogadják el az engesztelő gesztusokat.

Szűz

Annak is örülnek, amit végül meg se kapnak. Már az ígéret, a szándék is ajándék számukra, amit számon tartanak, és akkor is hálásak érte, ha végül nem sikerül a másiknak betartani az ígéretét, vagyis az égen maradnak a csillagok.