cube-3319359_1920

Ez a három csillagjegy kiélezi a helyzetet

Van aki engedi, hogy maszatoljunk kicsit, megengedőbb, elnézi a kisebb nagyobb stikliket - a béke kedvéért inkább hallgat. Ez a három csillagjegy azonban nem viseli jól a homályos dolgokat, inkább KIÉLEZI szitut, de az igazságot akarja hallani.

Kos

Teljesen egyenes ő maga is, ha fejjel kell menni a falnak, akkor fejjel megy a falnak, nem beszél mellé, nem védi füllentésekkel a jólétét. Csrébe ugyanezt várja a környezetétől is, és ha hazugságba szalad, addig nem lép tovább a szituból, amíg tisztába nem teszik a dolgokat. Akkor is, ha az kenyértöréshez visz.

Oroszlán

Egy Oroszlánt ritkán lehet füllentésen kapni, egyszerűen nem engedi meg a személyisége a ferdítést. Nincs is szüksége rá, lelkiereje és bátorsága úgyis győzelemhez segíti. Viszont nagyon-nagyon nehezen nyeli le a nem tiszta szitukat, és egy kicsit örömét is leli abban, ha megszorongathatja a másikat, ha egy kicsit kiélezheti a másik számára kellemetlen helyzetet.

Skorpió

Abból is nagy ügyet csinál, amiből nem kellene, leginkább a skorpióra jellemző, hogy addig addig feszeget valamilyen kínos kérdést, amíg tényleg nagyobb baj lesz belőle. Nem tehet róla, egy Skorpió így működik. Szerencsére tud bocsánatot kérni.