Egyéb kategória

Grillezett sajt salátával – egészségesen istenit 10 perc alatt!

Fejben mindenki tudja, hogy salátát enni egészséges és ajánlott, de a napi rutinban azért sokszor küzdelmes kibékülni egy salátavacsorával a rendelt vagy a fagyasztóból előkapott éa sütőbe betolt pizza helyett. A grillezett sajt és a saláta kombója pedig gyorsabb, egészségesebb és egyszerűbb, ha pedig egy kis gyümölcsöt is csempészünk bele, akkor igazi ízkavalkád, így garantáltan ez a jobb megoldás - minden szempontból!

vous - 2019.08.31.
Grillezett sajt salátával – egészségesen istenit 10 perc alatt!

A sajtot főtt és sült ételekben nemcsak az íze, de az olvadóssága miatt is szeretjük, de szerencsére van olyan sajt is, ami nem olvad, így tökéletesen grillezhető, süthető. Ez a ciprusi eredetű halloumi, ami szerencsére ma már itthon is minden szuper-hiper hűtőpultjában megtalálható, és 5 perc alatt fantasztikusan finom és egészséges, alakbarát fogás varázsolható a segítségével.

grillezett-sajt-halloumi-salataval-villamfogas-egeszsegesen

grillezett-sajt-halloumi-salataval-villamfogas-egeszsegesen
Forrás:
cookta.hu

Vannak, akik ellenzik a csomagolt salátakeverékeket, de őszintén szólva nagyon praktikusak, ha gyors megoldás kell, és nagyon könnyen felturbózhatóak egy kis friss gyümölccsel, most például, a szüreti szezon kezdetén egy kis szőlővel, ami nagyon jól ellenpontozza a halloumi kissé sós, karakteres jellegét. Isteni, ropogós, sajtos és gyümölcsös, 10 perc alatt kész fogást mutatunk, pörgős nap végére jobb nincs is!

A cikk folytatását a cookta.hu oldalán lelitek.

Ajánlott cikkek