Angelina Jolie idézet

Angelina Jolie - csak sír, csak sír, pedig nem az ovit kezdi fogadott fia

Mit is mondhatnánk erre, az anyukák már csak ilyenek: sírnak, ha öröm, sírnak ha bánat éri őket a gyerekek okán. És persze keserédes az elválás ilyenkor iskolakezdéskor, főleg, ha a tanulmányok átírják a család életét.

A napokban költözött Szöulba Maddox Jolie-Pitt, Angelina Jolie és Brad Pitt legidősebb gyermeke. A Jonsze egyetemen kezdi meg felsőoktatási tenulmányait. Ezért szomorú Angelina.

Objektum doboz

Nekünk azért nagyon is kedves Angelina reakciója, mert ettől olyan..... emberi. Ugyanolyan sebezhető, mint mi. Mint mindazok, akik a jövő héten engedik ki szárnyaik alól a csemetéket, mert nekünk pont így belehasad a szívünk a változásba. Mert soha többé nem lehet majd úgy pátyolgatni a gyereket, Hiába szeretnénk egy életen át magunk MELLETT tudni az utódokat, az élet szalad (rohaaaan), új állomások érkeznek el sebesen. Új kihívások, pedig még az előző sokkon is alig van túl az anyai szív.

Először csak a kezünket engedik el, csetlenek, botlanak, de EGYEDÜL akarnak járni, elesni, felállni. Nélkülünk akarják a tapasztalatokat - sebeket is- beszerezni. És csak remélhetjük, hogy eszükbe jut, hogy ott vagyunk a hátuk mögött,  reméljük eszükbe jut, hogy minden nap feléjük kószálnak a gondolataink. Akkor is,ha elfogynakmár a könnyek, ha nem mutathatjuk ki minden percben szeretetünket. De  vagyunk, és segítünk. Akkor is, ha világhír övezi nevünket és több emberöltőre való vagyon segíti a támogatást, akkor is, ha a napi konyhapénzből rakosgattuk félre a gyerek buszjegyének árát, a menzapénzt, a tandíjat.

Nem indulnak egyforma esélyekkel a gyerekek a tanulmányok során (se), de abban szemernyi különbség sincs, hogy az anyai szív féltőn kíséri az új úton induló gyereket. 

Objektum doboz

Szóval Angelina, veled sírunk, veled nevetünk: Hajrá Maddox! És hajrá ti mindannyian!..... De azért ne felejtsétek el, hogy mindig van hely mellettünk. ha hazajönnétek.

Csak, hogy lásstok: ilyen cuki baba volt Maddox, amikor Angelina és Brad örökbe fogadták.

Objektum doboz