Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy nem hisz a véletlenekben

Van aki úgy véli nem is létezik SORS, nincs előre tervezett program, csupán a véletlen játszik velünk, más egyáltalán nem hisz a véletlenekben, és az események mögött "forgatókönyvet" sejt. Bárhogy is van, ez a három csillagjegy biztosan az utóbbiak táborába tartozik.

vous - 2019.09.01.
Ez a három csillagjegy nem hisz a véletlenekben

Vízöntő

Megérzései mindennaposak, azt is látja-érzékeli, amit más nem, hihetetlenül érzékenyen reagál el nem hangzott, szóban soha ki nem fejett dolgokra is. Intenzív belső lelki munka során dolgozza fel az eseményeket. A véletlen SOHA nem játszik szerepet az életében. Egyszerűen nem számol ezzel a tényezővel.

Kos

Nagyon erős bevonzásokat él át, és ezt egy idő után  tudatosítani is tudja magában. Magatartása ugyan sokszor heves, de azzal a magabiztossággal fogadja és kezeli az eseményeket, hogy a nehéz helyzeteket NEM büntetésből, és nem véletlenül kapja. Feladata van azokkal, amelyek sikeres megoldása nyomán fejlődére van lehetősége.

Nyilas

Nem szívesen beszél spirituális megéléseiről, azok számára az intim, nagyon is magán jellegű élmények közé tartoznak. Plusz nem szívesen száll vitába egy olyan területen, ahol az emberi létezés során lehetetlen igazságot kijelenteni. Azt azonban vallja, hogy a VELE megesett dolgoknak nincs köze a véletlenhez, és ezt az álláspontot bárkivel szemben fenntartja.

Ajánlott cikkek