anyák napja ajándék DIY

Ez a három csillagjegy a legkreatívabb, ha ajándékról van szó

Sokan csak az utolsó pillanatban kapnak észbe, és gyorsan VESZNEK valamit, hogy ne legyen ciki, hogy ajándék nélkül érkeznek, vagy nehogy azt higgye az ünnepelt, elfelejtették…. Ez a három csillagjegy azonban hetekkel, hónapokkal korábban készül az ajándékozásra.

Bak

Nagyon jó megfigyelő a Bak jegyű ember, így pontosan tudja, milyen apróságnak örülne az, akinek ajándékot szán. Ha együtt élnek, akkor még könnyebb dolga van, hiszen látja miből fogyott ki a másik, mi után sóhajtozik. Ha tudja, saját kezűleg készíti el ajándékát, ha nem, akkor arra a törekszik, hogy PONTOSAN azt szerezze meg a másiknak, amire az tényleg vágyik.

Vízöntő

Nagyon fontos számára, hogy az ajándékozott ne csak úgy kapjon valamit….. tényleg szereti a szívből jövő ajándékokat, ráadásul a Vízöntők jellemzően ügyes kezű emberek, akik KITARTÓAK is. Szinte biztos, hogy olyan ajándékban gondolkodnak, amelyet saját maguk alkotnak, vagy kitalálnak egy olyan programot, amitől a másik majd kibújik a bőréből.

Kos

Azt nem állítjuk, hogy a Kos jegyű ember hosszú időre előre gondolkodna, akkor se ha szeretetből fakadó ajándékról van szó, de azt igen, hogy az esze vág mint a borotva, ismeri az ajándéktrendeket és imád kézzel készíteni dolgokat. E három tényező pedig mindig kihúzza a csávából, és a Kos akár tényleg az utolsó pillanatban is előrukkol valami olyannal, amitől a másik könnyekig hatódik.