Igenis bárki lehet életvidám! – de mikor lesz az örömből boldogság?

Ez a három csillagjegy mindennap meglátja az örömöt az életben

A szürke hétköznapok során hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy örömre születtünk, és az egyik legfontosabb feladatunk észrevenni, másnak is megmutatni, átadni az öröm szépséges rezgéseit. Ez a három csillagjegy azonban nyitott az élet legkisebb örömeire is

Vízöntő

Spirituális érzéke abban segíti, hogy a nem látható örömforrásokból táplálkozzon. Egy Vízöntő tiszta lélekkel merül bele a zenébe, úszik a színek tengerében és minden esetben meglátja, ha valaki jót tesz egy másik emberrel. Ebből táplálkozik igazán. 

Kos

A cselekvés embere, így a cselekvés az, amire leginkább nyitott a belső szeme. Nem feltétlenül a kész képzőművészeti alkotások nyűgözik le, de az,ahogy valaki létrehoz valamit, a legapróbb kézmozdulat is képes örömet okozni. Ugyanigy örömét leli abban, ahogy valaki előtte sétál az utcán, ha valaki táncol, de a saját mozgása is lelkesedéssel is örömmel tölti el. 

Bika

Minden, ami zöld, ami természet. Egy Bika képes belefeledkezni egy cserepes növény naponkénti megújulásába és úgy örül egy új, apró levél megjelenésének, mintha élete legszebb ajándékát kapta volna meg.