lakás lakásdekor

Ez a három csillagjegy mindig úrrá lesz a káoszon

Időnként mindenkivel előfordul, hogy rádőlnek a feladatok, besűrűsödik az élet, vagy csak szalad a lakás. Ez a három csillagjegy azonban képes úrrá lenni a káoszon, sőt néha meg is előzi azt.

Bika

Mint a kőszikla, olyan rendíthetetlen és nyugodt a  Bika ember. A lakása mindig ragyog, a hűtője csordulásig teli felcímkézett ételekkel. Felkészül minden eshetőségre. Soha nem késik el sehonnan és szigorúan vezeti a saját maga, valamint családja programjait is – mindenkiről tudja és tudni is akarja, ki merre jár, mit kell elintézni, mit nem szabad halogatni tovább.

Oroszlán

Nem viseli el a kapkodást, nem viseli el, ha valaki nyomást gyakorol rá és nem tűri maga körül a rendetlenséget. Azt nem állítjuk, hogy ő maga tesz meg mindent azért, hogy ne alakuljon ki káosz az életében, de azt igen, hogy mindig megtalálja azt vagy azokat az embereket, akiket rábírhat arra, hogy elősegítsék a környezetében a rendet.

Mérleg

Ki más, ha nem a Mérleg jegy az, amelyik uralja a saját életét, hiszen minden percét beosztja, nem hagy veszendőbe se időt, se energiát, se értékeket. Fillérre tudja mennyi pénze van és okos kis listákon tervezi meg a bevásárlást, valamint jól átlátható határidő naplót vezet, és néha egy fél évre előre is kitölti azt.