Észrevesszük azt, ami már a miénk? – Íme az én boldogságmantrám!

Ez a három csillagjegy észreveszi, mikor van jókor, jó helyen

Néha  a legpompásabb alkalmak is csak úgy elúsznak, nem látjuk, vagy csak később döbbenünk rá, akkor és ott változtathattunk volna az életünkön, megmenthettük volna a kapcsolatot, vagy egyszerűen duzzogtunk, ahelyett, hogy belevetettük volna magunkat valami jóba. Ez a három csillagjegy azonban szinte mindig résen van.

Halak

Látszólag csak úgy vannak a Halak, mintha nem is érdekelné őket annyira a világ folyása. Nincsenek nagy érzelmi megnyilvánulásaik, nem váltják meg a világot, valahogy mégis boldognak és kiegyensúlyozottnak látjuk őket. Ennek egyk titka, hogy ők viszont figyelnek, nagyon is figyelik a világ folyását és időben észre veszik azokat a változásokat. áramlatokat amelyeket meg lehet ragadni. Akkor aztán úsznak az áramlattal. Jókor, jó helyen vannak és lesznek.

Rák

Hiperérzékenyen reagálnak minden történésre, sőt! Arra is, ami meg se történt. Mintha lenne egy beépített plusz szenzor, amivel kitapogatják a helyes utat. A Rákok jellemzően jó helyen lesznek, jó időben de ez nem tudatos döntés náluk.

Bak

Ellenben a Bakokkal, akiknél ez TUDATOS döntés. Ők szinte kiszámítják a jövőt, tudatosan készülnek a változásokra. Évekkel megelőzhetik korukat azzal, hogy látják, milyen irányba mozdulnak el a trendek. Azokkal együtt mozdulnak, míg mások eleinte csak nevetnek rajtuk.  Remek politikusok vagy divatdiktátorok kerülnek ki közülük, vagyis olyan emberek, akiket követni kell.